Nasıl Bağış Yapabiliriz?
Cumhuriyet Vakfı’na yapacağınız her bağış, destek, katkı; 1923 devriminin yaktığı uygarlık ateşinin sönmemesi için tutuşan bir kav olacaktır.
Cumhuriyet geleceğin öncüsü gençlere destek oluyor.
Gazeteniz Cumhuriyet’te yayınlanan vefat ve başsağlığı ilan gelirlerinin %20’sini Atatürk Cumhuriyeti’nin ilerici gençleri için Cumhuriyet Vakfı tarafından oluşturulan eğitim fonuna aktarıyoruz.

Cumhuriyet Vakfı, Cumhuriyet gazetesini ve ilkelerini korumak, ilerletmek, yaşatmak ve gelecek kuşaklara taşımakla kendini yükümlü sayar.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet gazetesinin hem adını, hem de ilk kuruluş katkısını veren önderimizdir.

Atatürk’ün yakın arkadaşlarından, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş sürecinde TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı olarak da görev yapmış Yunus Nadi kurucumuzdur.

Cumhuriyet gazetesi, okurlarının desteği ve çalışanlarının katkılarıyla bugünlere ulaşmış ve uluslararası basın kuruluşlarınca da önemi algılanmış, bağımsız, gerçekten ve doğrudan yana, seçkin bir yayın kuruluşudur.

Nasıl Bağış Yapabilirim?